Privatlivspolitik

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi anvender persondata for at behandle din anmodning, gøre vores services bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.

Videregivelse af oplysninger

Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil. Det er derfor altid Juleside.dk, der optræder som afsender af de e-mails, du modtager.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Endelig har du ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Skriv til os på juleside@pnet.dk hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder.

Ændringer

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).


Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. 

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, juleside.dk, indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre brugeroplevelsen og vores indhold. Oplysningerne indsamles af forskellige cookies.

På juleside.dk anvendes cookies for at opdage fejl og uhensigtsmæssigheder på sitet. Derudover sættes der cookies fra services, som Google til statistik og webanalyse.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: juleside.dk

Juleaften om:
Tilbage til d. 24/12 kl. 18