Christiansfeld honninghjerter

To chokoladehjerter med drys på toppen forvandles til dejlige Opskrift Christiansfeld honninghjerter, perfekt til at fejre julen og ønske en glædelig gud jul.
Juleside.dk: Hjerteformede chokoladekager, der minder om traditionelle Christiansfeld honninghjerter, er dekoreret med klistermærker af julemanden og engle, smukt arrangeret på en træoverflade. En dejlig fornøjelse at fejre julen og ønske alle god jul!

Ingredienser:

400 g honning
200 g margarine
2 æg
500 g mel
2 tsk. kanel
2 tsk. kardemomme
25 g fint-hakket syltet appelsin-skal
2 tsk. natron
2 spsk. koldt vand

GLASUR
2 æggehvider
2 tsk. eddike
200-300 g flormelis kan også benyttet smeltet chokolade

Tilberedning:
-Margarine og honning smeltes sammen, og afkøles til det er lunkent.
-Æg, mel samt alle krydderier irøres
-Natron røres ud i vandet og dernæst røres vandet i dejen
-Dejen tages ud af skålen og æltes på bordet
-Lad dejen hvile til næste dag
-Dejen rulles ud
– ca. 4 mm tyk
-Honninghjerter stikkes ud vha. forme.
-Hjertet bages i forvarmet ovn ved 190o i 8-10 min
-Hjerterne pyntes med glasur el. evt. smeltet chokolade

Hjerterne bør først spises 8 dage efter, i modsat fald når de ikke er blevet bløde under den sprøde glasur.

Juleaften om:
Tilbage til d. 24/12 kl. 18

En kommentar til “Christiansfeld honninghjerter”

Skriv en kommentar