Komplet Julekalender 2021 TV-guide

Hvilken julekalender syntes du er den bedste, eller er der en du gerne vil gense? – Skriv din kommentar i vores Juleforum

Se online julekalendere nederst på siden!

Julekalender 2021

Kanal Tidspunkt Julekalender
DR kl. 19.30
Ramasjang kl. 17
TV2 kl. 20
TV2 kl. 16
TV2 Charlie kl. 20.30
TV2 Zulu kl. 21.00
DR2 kl. 21.00

DR1

Ny Julekalender: Julefeber

Den nyproducerede julekalender bliver vist på DR i form af ‘Julefeber’. En julekalender, hvis handling udspiller sig i København. Søskendeparret Bjørn og Gro bliver sammen med deres far smidt ud af deres lejlighed. I al hemmelighed flytter de ind på loftet af Det Kongelige Teater, hvor mystiske og – måske – uforklarlige hændelser udspiller sig.

DR Ramasjang

Mens DR 1 i år viser en helt ny julekalender med titlen ‘Julefeber’, så er årets julekalender for de mindste på DR Ramasjang en gammel kending.

Det er nemlig et gensyn med Lunte, Hr. Mortensen, Gemyse, Skipper og Pil i den første julekalender om ‘Nissebanden’ fra 1984.

Det er femte gang, at julekalenderen om Nissebandens jagt efter julemandens gode humør bliver vist på tv. Seneste genudsendelse var i 2015, hvor Tomas Björnsson, der i år står bag Julemærkerne, tegnede U-landskalenderen.

TV2

JuleØnsket:

Årets julekalender på TV 2 bliver et gensyn med ‘Juleønsket’ fra 2015.

Julekalenderen er lavet af ‘Cosmo Film’, der også stod bag de to Tinka-julekalendere. Den er skrevet af Ina Bruhn, der også var med til at skrive ‘Tinka og Kongespillet’ og ‘Jul i Valhal’, og instrueret af Carsten Myllerup, der også instruerede ‘Jesus og Josefine’.

Julie drømmer om at holde juleaften med hele sin familie. Som sædvanlig ser drømmen igen i år dog ikke ud til at blive til noget, da begge hendes forældre skal arbejde den 24. december, og halvstoresøsteren Mie skal holde jul med sin mor i Sverige.

Da Julie besøger den gamle nedlagte færgegrill i Nyborg, beslutter hun sig for at prøve et gammelt buddistisk ønskeritual, som Mie har fortalt hende om. Hun tænder et lys og bliver ved med at gentage: “Jeg ønsker mig at holde jul med hele min familie”.

Ønsket bliver sendt afsted mod himlen, hvor det bliver hørt af engle. De giver den unge, rebelske engleaspirant Rafi opgaven, at få det til at gå i opfyldelse. Rafi har været ulydig i engletimerne, og derfor bliver han som straf sendt til menneskenes verden og må ikke vende hjem igen, før ønsket er opfyldt.

På jorden slutter de to voksne englevogtere Gabi og Michael sig hurtigt til Rafi. De er på jagt efter at finde dæmonen Baalios, der efter 400 års fravær igen er begyndt at skabe problemer i menneskenes verden – og angribe engle.

Links til Julekalendere på nettet.

Her finder du links til de mest kendte benyttede julekalendere og konkurrencer med gevinster.

Fælles for dem alle er, at de er gratis at deltage i.

Henrik Ørnes Det Ny Teater LO Plus Zoo Kino Elgiganten Harald-Nyborg Vind.dk Bolius Ældresagen Kansas Telmore Arp-Hansen Hoteller XL-Byg Billig-Parfume Krifa Jyllandsposten KlasseLotteriet Kræftens Bekæmpelse Middelfart Sparekasse Arriva MaxiZoo Le Creuset Q8 Apotekeren

Har du kendskab til en god julekalender du synes skal med på listen, så tip os 🙂 Vi har intet med ovenstående kalendere at gøre, vi linker blot til dem.

Juleaften om:

8 kommentarer til “Julekalender 2021”

 1. Jeg ville så gerne gense: Jul i den gamle trædemølle.
  Flemming, Berith, hamsteren og de to usynlige børn….

  Svar
 2. Nissebanden på Grønland den var afligevel nu allerede Best lavet af dem allesammen af disse her dejlige skuesplller nu og her igen nu privat de kærlige hilsner ca

  Svar
 3. Jul i Gammelby, vil være rigtig sjov at se igen. Den er både for voksne og børn og samtidig kan vi opleve den gamle julehygge ?☃

  Svar

Skriv en kommentar