eCard (2023/12/22 18:45:19)

RIGTIG GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR <3 <3 <3

Kære faster Gerda og onkel Kaj
Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt, sundt nytår.
Vi håber, at I får en dejlig jul og har det godt, begge to. Vi sender jer gode juletanker. Hjertevarme julehilsner fra os i Tranderup til Helle og Rikke og deres familier.
Vi nyder huset og naturen omkring os her i Tranderup og ved Skælskør. Julen holder vi her med mor + Bjarne og min søster med familie, det glæder vi os meget til. De overnatter alle, så der bliver ro på juleaften, hvor vi har god tid med de små på 5 og 8.
Vi håber, at I fortsat har energi til jeres gode ting med lidt vandring, mv.
Jakob har jo fået job i Ringsted som handelsskolelærer fra oktober og er meget glad for det og nyder juleferien, for han har knoklet i november og december. Jeg sidder nu i sofaen og har lige fået ferie i dag. Jeg er nu kun i Roskilde efter min stress-sygemelding, og det fungerer godt for mig. På længere sigt vil jeg som sagt gerne tættere på, meget gerne Slagelse, men jeg har ikke travlt nu.
Den hjemmerøgede laks kan vi ikke hente i dag hos Skælskør Fiskehus, for kanalen og fjorden er gået over sine bredder og vejene omkring havnen er oversvømmede pga. stormen. Og juletræet med pynt er netop væltet… så vi har lige haft et stort oprydningsarbejde. I morgen, når ingeniørdatteren kommer, skal der snedkereres en stor juletræsfod. Vi kan desværre ikke få juletræet til at stå lige i juletræsfoden med vand. Sikke noget.
I vinterferien, mandag den 12. februar, håber vi, at I + tante Inge har tid og lyst til at komme til frokost og kaffe her hos os i Tranderup. Jakob kører ned og henter jer og kører jer hjem igen 😉
Anna læser til eksamen på sit psykologi studie og Frederikke kommer i morgen. Hun er lige blevet færdig med eksamener i december og starter i praktik 2. januar hos Geo, der laver jordbundsundersøgelser. Det er så dejligt, at de har lyst til at være her noget tid over julen.
Vi håber meget at se jer i februar og sender vores sødeste juletanker og hjertevarme julekram fra os alle fem ~ Frederikke, Anne, Nuggi, Jakob og Diana

Denne personlige hilsen blev sendt helt gratis til dig fra hjemmesiden https://juleside.dk
Du kan også sende et gratis julekort til alle du vil glæde, vis at du også tænker på dem.

Ønsker du at sende kort op til andre begivenheder helt gratis feks. Nytår, så tag et kig på https://GratisKort.dk

Juleaften om:
Tilbage til d. 24/12 kl. 18